1st Call The DJ boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie 1st Call The DJ

1st Call bestaat uit 6 ervaren top muzikanten die een indrukwekkende performance in huis hebben. Een band met een show voor een breed publiek Je hoort vele stijlen in de vetste "1st Call mashup medleys" en het enthousiasme spat van de buhne! De gehele show loopt bijna non-stop door zodat je aan één stuk door uit je dak kunt gaan waarbij de allernieuwste hits worden afgewisseld met hits van de seventies, eighties en nineties.

Met een superstrakke witte podiumopstelling, geluid wat staat als een huis en een vette lichtshow brengt 1st Call je een onvergetelijke avondvullende show!

1st Call (First Call) is een professionele coverband met als repertoire de allernieuwste hits afgewisseld met hits van de seventies, eighties en nineties.

1st Call The DJ boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 1st Call The DJ zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 1st Call The DJ wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 1st Call The DJ. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 1st Call The DJ te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.