3FM Drive in Show boeken?

  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.375,- excl. BTW
  • Opmerking: 4 uurs show € 2850,- excl.

Biografie 3FM Drive in Show

Vanaf nu komen komen de populaire djs van 3FM ook naar jouw event, bewapend met de beste muziek zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring!

3FM is vooruitstrevend, snel en hip! Dé jongerenzender van de publieke omroep! Hits, lekkere oldies, maar ook spannende clubmixes van de nieuwste muziek komen voorbij, aan elkaar gemixt door de dj's die u kent van de radio. Zo werken we o.a. met Domien Verschuure n, Tjitse Leemhuis, Sander Hoogendoorn, Barend van Deelen, Wijnand Speelman en Coen Swijnenberg.

De DJ's draaien vanuit een DJ booth voorzien van moderne LED panelen. Daarnaast maakt de show gebruik van de nieuwste technologie op het gebied van licht effecten en geluids-systemen. Bij elke show wordt het publiek verrast met leuke goodies van 3FM. Een opvallende poster zal door ons worden aangeleverd, waar de showdatum, locatie en DJ op vermeld kan worden.

De 3FM Drive in show mag op uw evenement niet ontbreken en we staan dan ook te popelen om van uw evenement een groot succes te maken!

3FM Drive in Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 3FM Drive in Show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 3FM Drive in Show wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 3FM Drive in Show. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 3FM Drive in Show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.