3Robi boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie 3Robi

3Robi is een rapper uit Amsterdam. Hij is getekend door Wilde Westen Records. 3Robi letterlijk vertaalt uit het Arabisch betekent ‘'boer’‘ als in boer met een boerderij. Het word vaak gebruikt als scheldwoord voor als iemand die wat verkeerds doet. In Nederland is er momenteel een hele rij aan Marokkaanse rappers die erg populair zijn. Het begon met mannen als Appa, Ali B, Sjaak en Salah Edin en momenteel zijn het rappers als MocroManiac, Ismo en en natuurlijk 3Robi. Samen halen ze miljoenen views, maar de radio en tv laten hen vooralsnog links liggen, met uitzondering van Ali B.

3Robi had al een solo hit te pakken met "Streets" en is ook te horen op tracks van LouiVos, Mula B, KIngsize, Josylvio en vele anderen. Zijn populariteit is stijgende dus we gaan nog vele van hem horen!

3Robi boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 3Robi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 3Robi wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 3Robi. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 3Robi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.