5ive (Five) boeken?

  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie 5ive (Five)

In 1998 knalde de Britse boyband 5ive keihard de internationale hitlijsten binnen met hun stoere uptempo hits. Als mannelijke tegenhanger van de Spice Girls boekte de band vele successen in Europa, Azië en Australië.

De ene hit volgde de andere hit in rap tempo op: Van 'Got The Feelin' naar 'Everybody Get Up' en van 'Keep On Movin'' naar 'If Ya Gettin' Down'. De albums '5ive' en 'Invincible' bereikten de gouden status in Nederland. In totaal verkocht de boyband meer dan 20 miljoen platen wereldwijd.

5ive (Five) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 5ive (Five) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 5ive (Five) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 5ive (Five). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 5ive (Five) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.