99,9 Procent Plankgas boeken?

  • Tijdsduur: 300 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.295,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Biografie 99,9 Procent Plankgas

99,9% Plankgas is een Apresski Drive in show met een mooie lichtshow en uniek in Nederland HD ledwall. Op deze ledwall kunnen tevens ook sponsoren, commercials en logos worden geprojecteerd.
Bij de 99,9% show is het mogelijk om aan te vullen met artiesten naar keuze. o.a. Helemaal Hollands, Django Wagner, Vinzzent, Willem Barth, Wesley Bronkhorst, Wesley Klein enz.

99,9 Procent Plankgas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over 99,9 Procent Plankgas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over 99,9 Procent Plankgas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van 99,9 Procent Plankgas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over 99,9 Procent Plankgas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.