Aangenaam Gezelschap boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Aangenaam Gezelschap

Ojee.. vind u het ook zo vervelend: Uw vriendin vrijgezel.. dan kan ze wel 'ns een goede date gebruiken? Toch? Fred en Bennie, ervaren gigolo's, verwennen haar graag..

Ze vertellen graag boeiende verhalen tijdens een romantisch etentje over het doucheputje van de buurman, over hun jeugdziektes, hun voetschimmels en voetblaren en hun geheim om geen kinderen te krijgen..

Waarvoor inzetbaar
Deze act is gericht op één of 2 personen. Verras uw collega met gezelschap van twee niet uitziende heren, wie zich niet kunnen gedragen en alles behalve aantrekkelijk zijn.

Het slachtoffer zal nooit meer grappen met u uithalen.. en een aanstaande bruid zal nooit meer vreemd gaan. Ze houden gezelschap en wekken daarmee op humoristische wijze irritatie. Ook te boeken voor zwoele vrijgezellenavonden.

Aangenaam Gezelschap boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aangenaam Gezelschap zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aangenaam Gezelschap wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aangenaam Gezelschap. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aangenaam Gezelschap te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.