Abba Fever boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Abba Fever

In de zomer van 2010 ontstaat ABBA Fever. Het idee van deze nieuwe ABBA-tribute band vindt zijn oorsprong tijdens een vakantie in Zweden.Niet veel later werden de backing tracks live ingespeeld door muzikanten verspreid over Nederland en Zweden. Frida, Agnetha, Benny en Björn maakte de formatie van Abba Fever compleet. Na een aantal intensieve repetities, was het eerste, zeer succesvolle optreden een feit.

Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Met trots kunnen we zeggen dat Abba Fever de beste ABBA-tribute band van Nederland en omstreken is! Abba Fever onderscheidt zich door de prachtige kostuums, de swingende show en uiteraard de live ingespeelde backing tracks.

Op het podium zorgen een witte vleugel en spiegelbollen ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart. Er wordt een show aangeboden van 60 minuten durende show inclusief toegift. Indien wenselijk kan de set in twee blokken opgedeeld worden.

De show wordt standaard inclusief complete geluid- en lichtshow aangeboden.
Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, waarbij er altijd passend maatwerk wordt geleverd.

Boekingsmogelijkheden Abba Fever

Abba Fever XS
Een mini-versie van de Abba Fever Original Show, met alleen onze twee zangeressen. De show duurt 30 minuten inclusief toegift. Abba Fever is voor vele gelegenheden en evenementen inzetbaar, maar soms is de (financiële of fysieke) ruimte net te klein voor onze Abba Fever Original show. Speciaal voor deze situaties kunt u Abba Fever XS boeken; dezelfde kwaliteit, alléén met onze twee prachtige zangeressen. Bij Abba Fever XS zorgt u zelf voor de podiumaankleding en licht- en geluidshow. De show duurt maximaal 45 minuten inclusief toegift.

Abba Fever Original
De grootste Abba hits verwerkt in een 45 minuten durende interactieve show.
Met gebruik van prachtige kostuums, een witte vleugel, diverse spiegelbollen en live ingespeelde “backing tracks”, zorgt Abba Fever ervoor dat ervoor dat uw publiek de complete sfeer van ABBA ervaart.

Abba Fever XL
De Abba Fever show Original, aangevuld met een complete live band. Uw publiek zal de show ervaren als een ware revival van een Abba concert.

Abba Fever + DJ
Maak uw Abba Fever- feest compleet met DJ Vinyl! Deze DJ onderscheidt zich door alleen nog originele vinylplaten te draaien. Met het gevoel van Abba Fever nog in de benen, kan er worden los gegaan op de dansvloer op alle bekende dance classics uit de jaren 70 & 80. Samen met Abba Fever en DJ Vinyl bent u verzekerd van een geweldige retro party!

Abba Fever boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Abba Fever zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Abba Fever wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Abba Fever. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Abba Fever te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.