Abstract boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Abstract

Gestow Power draait al enige tijd mee, met name door zich in het begin van zijn carrière bescheiden op de achtergrond de positioneren en veel te kijken en leren van de (op dat moment) grote DJ's. Hij profileerde zich in zijn beginjaren als oldschool HipHop DJ waarmee hij hier en daar een boeking meepikte en vooral aan zijn skills werkte; deze bleven niet onopgemerkt en Abstract werd steeds vaker gevraagd, en zo indirect gedwongen ook zijn stijl te verbreden. Die combinatie van skills, kennis van de juiste credible tracks en verbreding van zijn stijl gaven de doorslag om eigenlijk overal te kunnen draaien. En dat deed hij dan ook. Zowel in binnen als buitenland.

Inmiddels staat hij bekend als the "PRESIDENT" (getuige ook zijn gelijknamige 2-maandelijkse feestje in Jimmy Woo), en eerder al als de 'zeer aanwezige DJ van Dio' , maar bovendien als de man die verschillende clubs in Nederland op z'n kop zet. Eigenlijk doet dat zijn naam nog te kort. Want Abstract is al een paar zomers lang te bewonderen in Spanje en Griekenland; niet alleen aan de costa's, maar ook de bekende hoofdsteden worden daar aan gedaan. Suriname, Curacao, Zweden, Duitsland, Belgie en Frankrijk zijn daarnaast ook geen onbekend terrein voor deze DJ. Met zijn periodieke "Presidential News Mixtape", veel gedraaide remixen en steeds vaker gereleasde eigen producties drukt Abstract met zijn eigen sound een duidelijke stempel op de eclectische muziekscene. Abstract is een man die zowel oldskool tracks als nieuwe hits iets extra's geeft door zijn uitstekende timing en bijna buitenaardse skills. Met "Abstract for President" doet Abstract d.m.v. maandelijkse vaste avonden echt wat hij wil. Hij gaat lekker. Abstract is een wereldgozer en een buitenaards goeie DJ.

Abstract boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Abstract zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Abstract wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Abstract. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Abstract te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.