Accordeonist Peter boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Accordeonist Peter

Nautisch, Jordanees, Frans of een breed Internationaal repertoire?


Gaat u binnenkort naar de haaien, of maakt u schoon schip? Zit u aan de grond, of bent u recht door zee?
Ligt u voor Pampus, of gaat geen zee u te hoog? Bent u in de aap gelogeerd, of gaat het u voor het lapje? Wat u ook voor maritieme plannen heeft, het feestgedruis neemt hand over hand toe wanneer uw Accordeonist-ter-Zee Peter Faber u meeneemt op een muzikale wereldreis langs al die plekken die zeelui trekken: van zwoele Caribische stranden naar de louche zeemanscafés, door ongure havenbuurten naar de diepblauwe baaien van de Stille Oceaan, over woeste zeeën én weer terug. Een Accordeonist-ter-Zee Eerste Klasse kan in bijna alle omstandigheden uit de voeten.

Terwijl de wind langs de masten giert, beweegt hij zich akoestisch zingend en spelend door het publiek. Wanneer de verzengende zon de zeilen bleekt klinkt een ouderwetse shanty, slaat het zoute water over het dek dan steekt de avontuurlijke zeeman in hem de kop op en bezingt hij zijn veroveringen in alle havens van de wereld. Dreigen de emoties de spuigaten uit te lopen bij een alwéér een hartverscheurend zeemanslied, dan is er al een vrolijke meezinger ingezet, of gaat er een golf van herkenning door het publiek als de titelsong van The Loveboat klinkt.

Naast de authentieke Amsterdamse nummers en de zeemansliedjes beschikt Peter Faber over een zeer uitgebreid en afwisselend repertoire. Aan u de keus: zowel vooraf als tijdens het optreden kunt u uw voorkeur kenbaar maken. Calypso’s, zeemansliedjes, cumbia’s,
smartlappen, chansons, cabaretliedjes, meezingers, tango’s, klassieke melodieën, folkmuziek, kinderliedjes, musette’s, tex-mex, levensliederen, sixties muziek, u kunt het zo gek niet verzinnen of het behoort tot de mogelijkheden. En verzint u het wél zo gek, dan mag u het altijd even voorzingen!

Accordeonist Peter boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Accordeonist Peter zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Accordeonist Peter wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Accordeonist Peter. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Accordeonist Peter te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.