Acoustically Yours boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Acoustically Yours

Acoustically Yours: live muziek op een prettig volume.


Ontroerend, klein en intiem tijdens een huwelijksvoltrekking, lekkere jazzy achtergrond muziek tijdens bijvoorbeeld een receptie of diner, de swingende dance classics band voor een feestavond; met Acoustically Yours haal je alles in 1 x in huis!

Acoustically Yours bestaat uit gerenommeerde muzikanten (onder meer bands van Paul de Leeuw, Cor Bakker, Guus Meeuwis, Metropole Orkest, Glenn Miller Orchestra) die zich hebben gespecialiseerd in het maken van live muziek op een aangenaam geluidsniveau. Op de achtergrond waar het moet, op de voorgrond waar het mag!

Acoustically Yours kan - afhankelijk van de beschikbare ruimte en het budget - samengesteld worden als duo, trio, kwartet of zelfs nog groter. De basisbezetting is zang, gitaar, contrabas en saxofoon, maar ook combinaties met piano/keyboards en drums zijn mogelijk, evenals een geheel instrumentale bezetting.

Het up-to-date repertoire bestaat uit (een mix van) jazz, pop, dance classics en easy listening.

Acoustically Yours kan geheel onversterkt spelen en is dan dus ook mobiel. Staan alle gasten buiten? Wij komen naar u toe! Verplaatst het gezelschap zich van boven naar beneden? Wij lopen met u mee! Uiteraard is het ook mogelijk ons mobiel te laten beginnen om later op de avond vanaf een vaste plek versterkt verder te gaan (bijvoorbeeld met swingend repertoire).


Acoustically Yours Op Verzoek

Acoustically Yours Op Verzoek is een interactief optreden waarbij de gasten zelf mogen kiezen wat er gespeeld wordt. We hebben een zeer uitgebreide keuzemenukaart met liedjes bij ons, passend bij de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan de “Romantische Menukaart” met de mooiste zwijmelliedjes voor de huwelijksreceptie of diner, of een algemene menukaart vol met de leukste hits. Ook kan een menukaart op maat worden gemaakt rondom een thema. Voor bedrijfsfeesten, beurzen, presentaties, etc., kan de menukaart worden voorzien van het bedrijfslogo.


Acoustically Yours is perfect geschikt voor bijvoorbeeld recepties, diners, huwelijksvoltrekkingen, bedrijfsfeesten of bruiloften, maar is ook prima inzetbaar tijdens beurzen, presentaties, etc. Acoustically Yours is ook te boeken voor (jazz) festivals en andere openbare evenementen.


Een bijzonder concept van Acoustically Yours is het verjaardagsconcert.

Acoustically Yours boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Acoustically Yours zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Acoustically Yours wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Acoustically Yours. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Acoustically Yours te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.