Ad van Opstal boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs / Ook te boeken als Jantje Koopmans

Biografie Ad van Opstal

Ad gaat vol humor en muziek door het leven. Als gevoelige sfeermaker ontpopt hij zich tijdens z'n optredens als een echt gezelligheidsdier. Feest, feest en nog eens feest is het nieuwe karakter van deze zeer Nederlandstalige zanger. Hij brengt nummers als ‘De vlieger’, ‘De vrolijke koster’, ‘Maria Magdalena’, ‘Een bossie rooie rozen’, ’t Dorpscafeetje’ etc. kortom, echte stemmingsmuziek en bekende meezingers waarbij het publiek volledig uit zijn dak gaat.

Mede daarom is Ad een veelgevraagd artiest in voorprogramma's van bekende artiesten. Ad heeft reeds in het voorprogramma gestaan van Andre Hazes, One Two Trio, de Havenzangers, Arne Jansen en andere artiesten, want ......Ad in het voorprogramma is succes verzekert.

Ad is begonnen als zanger en sfeermaker op bruiloften en partijen. Als mede-eigenaar van een café in Valkenswaard liet hij de mensen menigmaal genieten van de gezellige meedeiners van Jantje Koopmans. Tijdens die ongedwongen optredens bleek dat hij de talenten had om de mensen echt te laten genieten van een fris en vrolijk optreden. Door zijn vrouw werd Ad opgegeven voor Hennie Huisman's Soundmix Show. Hier bleek zijn vertolking van "Rode Rozen" een schot in de roos.

Ad van Opstal kreeg van Jantje Koopmans de rechten om zijn repertoire te vertolken. Jantje Koopmans "ontfermde" zich als een peetvader over hem. Ad beschikt als enige artiest over de originele "Jantje Koopmans"-banden!!!

Het leven is vluchtig en haastig, daarom neemt hij de tijd voor zijn optredens en geniet als zijn publiek denkt aan de prettige dingen van het leven. Als vertolker van het lichtvoetige, vrolijke levenslied, die de zin van het bestaan niet uit het oog verliest, werkt hij aan zijn carrière.

Ad van Opstal is ook te boeken met het repertoire van de zanger Jantje Koopmans.


 

Ad van Opstal boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ad van Opstal zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ad van Opstal wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ad van Opstal. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ad van Opstal te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.