Adjiedj Bakas boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas is een veelgevraagd spreker op congressen, conferenties en symposia. Adjiedj Bakas  geeft zo’n 200 – op maat gemaakte - lezingen per jaar. Met een vette knipoog neemt hij de toehoorders mee langs de belangrijkste trends en knoopt daar voor de branche of het bedrijf relevante conclusies aan vast. Conclusies waar velen waarschijnlijk nooit aan zouden denken.

Meest gehoorde reactie op lezingen van Adjiedj Bakas: ‘Een echte eye opener.’ Adjiedj Bakas verzorgt zijn lezingen in zo’n beetje alle branches die er te vinden zijn: van HRM tot grootbanken, van mode-instituten tot zorginstellingen, van projectontwikkelaars tot uitzendbureaus.

Adjiedj Bakas  (1963) is geboren in Zuid-Amerika uit Indiase ouders. Op zijn achttiende komt Adjiedj Bakas  naar Nederland om communicatiewetenschappen te studeren. In 1989 richt hij samen met zijn toenmalige partner Sjoerd Groenewold Dost een communicatieadviesbureau op. Na het overlijden van zijn partner zet Bakas het bureau voort.

Vanaf 2007 gaat het bedrijf verder onder de naam "Trend Office Bakas". Adjiedj Bakas is een veelgevraagd spreker op congressen, conferenties en symposia. Hij geeft zo’n 200 - op maat gemaakte - lezingen per jaar. Met een vette knipoog neemt hij de toehoorders mee langs de belangrijkste trends en knoopt daar voor de branche of het bedrijf relevante conclusies aan vast. Conclusies waar velen waarschijnlijk nooit aan zouden denken. Meest gehoorde reactie op lezingen van Adjiedj Bakas: ‘Een echte eye opener.’ Bakas verzorgt zijn lezingen in zo’n beetje alle branches die er te vinden zijn: van HRM tot grootbanken, van mode-instituten tot zorginstellingen, van projectontwikkelaars tot uitzendbureaus.

Ook geeft Adjiedj Bakas Nederlandse bedrijven, waaronder Schiphol en Ahold, advies hoe zij beter kunnen inspelen op de demografische ontwikkelingen in Nederland. Hij treedt als gastdocent op voor verschillende universiteiten en hogescholen in binnen- en buitenland. Bakas is daarnaast o.a. lid van de Raad van Toezicht van het COA (Centraal orgaan Opvang Asielzoekers), de Stichting Recreatie (het kenniscentrum voor de Recreatiebranche) en de Jury voor de Zorginnovatieprijs 2008.

Adjiedj Bakas is columnist voor o.a. het vakblad Bouwkennis. Bakas is bereisd, erudiet en koppelt vakmanschap en kennis aan een grote dosis humor. Hij is een gepassioneerd kunstverzamelaar en reist en leest graag. In maart 2008 presenteerde hij gedurende tien weken bij de KRO het TV programma ‘De Toekomst Is Nu’.

Adjiedj Bakas boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Adjiedj Bakas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Adjiedj Bakas wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Adjiedj Bakas. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Adjiedj Bakas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.