Adlicious boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 2.950,- excl. BTW

Biografie Adlicious

Volgens Gordon is de winnaar van X Factor allang duidelijk. De groep Adlicious is volgens hem de winnaar van de talentenjacht.

Na een optreden van Katy Perry's Firework was Gordon laaiend enthousiast over de driekoppige groep Adlicious. "Jullie zijn de winnaars van X Factor 2011. We kunnen wel stoppen, hou maar op," aldus het jurylid.

Adlicious deed eerder mee aan de Britse versie van het programma, maar sneuvelde bij de bootcamp. Adlicious
bestaat uit de 25-jarige Shirley, de 23-jarige Jordy en Laise van 27.
 

Adlicious boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Adlicious zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Adlicious wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Adlicious. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Adlicious te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.