Afrolosjes Soundsystem boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Afrolosjes Soundsystem

‘’We’re coming your way with the sounds of the Motherland and the Islands’’ AfroLosjes brengt een brede selectie aan muziek met Afrikaanse (Azonto tot Baila Funk & Afro House) invloeden. Met deze Afro-Caribean rhythm zorgt Afrolosjes altijd voor een lekkere hitte op jouw evenement. Zo staan deze jongens in clubs, concertzalen en festivals! Iedereen gaat sowieso losjes, want stil staan is geen optie!

Met de wereld aan hun voeten, willen zij met de heetste dancehall en hardste afrobeats tracks ervoor zorgen dat iedereen wordt vebind op een internationaal level.

Afrolosjes Soundsystem boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Afrolosjes Soundsystem zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Afrolosjes Soundsystem wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Afrolosjes Soundsystem. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Afrolosjes Soundsystem te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.