Alaniz boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Allround zangeres

Biografie Alaniz

Alaniz, deze veelzijdige zangeres heeft een jarenlange muzikale ervaring opgebouwd en brengt met haar spontane uitstraling een breed repertoire voor ieder publiek. Haar optreden wordt gevormd door verschillende genre’s, waardoor ze flexibel inzetbaar is. Van ballads tot dance classics en een gevarieerd programma met nummers uit de jaren ’70 tot aan top 40 nummers, swingende songs van o.a. Tina Turner, Kiki Dee, Anouk,The Pointer Sisters, The Trammps, maar ook mooie ballads en jazzy achtergrondmuziek van bijvoorbeeld Norah Jones, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Bonnie Rait, Etta James en Martina Mc Bride.

Ze heeft ook een speciaal repertoire met country-nummers van oa. Patsy Cline en Reba Mcentire. Zangeres Alaniz kan solo optreden maar ook in verschillende bezettingen. Zij is daarom uitermate geschikt voor uw bedrijfsfeest, huwelijksceremonie, privé party, bruiloft of evenement. Voor iedere gelegenheid een op maat gemaakte formatie, dus u kunt kiezen voor een volledig orkest, zangduo en voor de wat meer ingetogen en chiquere gelegenheden kan zangeres Alaniz alleen voor U optreden. Hiermee brengt ze haar easy-listening repertoire in een perfecte setting. Ze zorgt voor een warme muzikale sound, jarenlange ervaring en enthousiasme worden samengevoegd tot een relaxte sound van easy-listening met een vleugje jazz en blues.

Een muzikale omlijsting die minder uitbundig en meer ingetogen is, zij brengt een exclusief repertoire wat zeer geschikt is voor bijvoorbeeld een dinerdansant, een receptie, (bedrijfs-)opening, (gala-)diner, huwelijksplechtigheid of zakelijke bijeenkomst.

Het repertoire is speciaal samengesteld voor deze gelegenheden, en uiteraard is het geluidsvolume aangepast, zodat gasten gemakkelijk met elkaar kunnen converseren.Daarom biedt zij met deze lounge muziek de perfecte setting om met stijl op unieke locaties, zoals kastelen, sloten, beurzen maar ook bijv. in een casino of restaurant, een relaxte sfeer neer te zetten.

Met een zeer chique "star sky" doek als achtergrond en uiteraard passende kleding, brengt zangeres Alaniz tijdens haar optreden nog meer exclusiviteit.

Zij werkt met professionele orkestbanden, speelt daarbij met een aantal nummers gitaar en percussie waaronder conga.

Zij beschikt over een eigen geluid- en lichtset, zodat zij altijd als zangeres alleen een optreden kan verzorgen.

Alaniz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alaniz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alaniz wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alaniz. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alaniz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.