Albert Verlinde boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Albert Verlinde

De drukke duizendpoot Albert Verlinde is naast columnist, musicalster, theaterproducent een uiterst bekende radio stem en televisie gezicht.

Radio 538, Evers, staat graag op met Albert wanneer de showbizz gossips worden besproken. Bij RTL 4 programma, ‘RTL Boulevard’ is Albert een vast gezicht aan tafel en wordt Nederland op de hoogte gehouden van alle nieuwtjes over prominente personality’s en artiesten. In zijn drukke agenda wordt voor bijzondere presentaties een gaatje gemaakt.

Albert Verlinde boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Albert Verlinde zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Albert Verlinde wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Albert Verlinde. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Albert Verlinde te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.