Alberto boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 895,- excl. BTW
  • Opmerking: "Onno, Mag ik je Toyboy zijn"/ Let`s Play Darts

Biografie Alberto

Onno, de ex-burgemeester van Maastricht werd gefilmd met verborgen camera, dit was voldoende inspiratie om een carnavalshit te maken voor de zanger Alberto.

De media sprong hier direct op in zo gebeurde het dat het nummer "Onno, mag ik je toyboy zijn" direct werkt opgemerkt door o.a. Edwin Evers, Ruud de Wild,  Omroep Brabant,  RTL Boulevard, Telegraaf.
Vele mensen uit de carnaval scene zijn het er allemaal over eens Onno (mag ik je toyboy zijn?) van zanger Alberto is dé carnavalskraker van 2015!

De bijbehorende videoclip van het nummer van Alberto werd in enkele dagen door meer dan 125.000  keer bekeken.

Vanaf nu is Alberto ook te boeken voor optredens in het land.

Alberto boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alberto zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alberto wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alberto. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alberto te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.