Alice Maywood boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW

Biografie Alice Maywood

De naam Maywood staat synoniem voor “Late at night” en “Mother how are you today”. Het latino geluid van “Rio” ligt nog vers in ieders geheugen.
Sprankelende hits zijn niet tijd gebonden: Hits blijven hits en de Maywood hits worden nog zeer vaak gedraaid of door andere artiesten vertolkt……….
Maywood trad op van Zweden tot in Zuid-Afrika en van Australië tot in Ecuador. Maywood was, en is nog steeds, over de gehele wereld bekend en geliefd. Talloze Maywood-fanclubs zijn nog altijd zeer actief. De debuut-single dateert uit 1979. De eerste albums 'Maywood', 'Different Worlds', 'Beside You' en 'Colour my Rainbow' waren goed voor goud en platina. Alice componeerde de melodieën en was de architect van Maywood.

Alice Maywood heeft daarom besloten de unieke Maywood-sound terug te laten keren. Als solo-zangeres tekent zij van nu af aan voor Maywood. Alice zal tijdens haar optredens in het land de grootste Maywood hits vertolken. Als ingetogen componiste in haar eigen studio en als sympathieke en sprankelende zangeres vertolkt zij nu solo de unieke Maywood sound. De schitterende teksten en de melodieuze melodieën zijn gebleven, de uitstraling is anders maar Maywood blijft Maywood.


 

Alice Maywood boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alice Maywood zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alice Maywood wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alice Maywood. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alice Maywood te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.