Alicia Keys look a like boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW

Biografie Alicia Keys look a like

De reactie van jurylid Bastiaan Ragas na het verpletterende optreden van haar in het Talpa TV-programma ‘In de huid van……’.
Op weergaloze wijze vertolkte zij het nummer ‘Fallin’ van haar favoriete zangeres Alicia Keys en werd daarmee de terechte winnares.

“Toen ik mijn ogen dicht deed, dacht ik echt dat Alicia Keys ‘live’
in ons programma stond”
- Angela Groothuizen -

Ook schitterde ze twee seizoenen als Bluette in The Blues Brothers Musical naast Bob Fosko, Jim de Groot en Frans van Deursen en ontving hiervoor lovende kritieken in Trouw en Volkskrant.
Daarnaast schrijft zij in samenwerking met diverse muzikanten haar eigen nummers en nummers voor andere artiesten.

Ook zingt ze als backing vocal in de soulformatie van Rose en treedt ze regelmatig op met haar eigen band Wicked. Een supertalent.

Net als... Alicia Keys, is een spetterend optreden van 30 minuten waarin ze behalve de grote hits van Alicia Keys ook haar eigen R&B en soul repertoire zingt.

Alicia Keys look a like boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alicia Keys look a like zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alicia Keys look a like wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alicia Keys look a like. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alicia Keys look a like te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.