Alla Classica boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Alla Classica

Het strijkensemble Alla Classica werd in 2009 opgericht en heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Het ensemble speelt op bruiloften, recepties, openingen van tentoonstellingen, lezingen, promoties, festivals, beurzen, concerten en meer. Dat Alla Classica breed inzetbaarheid is, is mede mogelijk dankzij het prettig in het gehoor liggende geluid van de strijkinstrumenten.

Klassieke muziekensemble Alla Classica speelt de mooiste klassieke muziek en treedt op als een trio (twee violen en een cello) of duo (viool en cello). De professionele muzikanten specialiseren zich daarnaast in barok en klassieke muziek, zij zijn conservatorium geschoold en bezitten jarenlange ervaring. Het aanbod aan klassieke muziek is gevarieerd; er worden veel bekende stukken gespeeld, maar de musici laten u ook graag kennis maken met stukken van minder bekende componisten.
 

Alla Classica boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alla Classica zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alla Classica wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alla Classica. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alla Classica te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.