Allgau Power boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Allgau Power

Bij onze Oosterburen is deze sensatie al lang bekend als topact bij de Oktoberfeesten in München, maar hier nog een goedbewaard geheim: Allgäu Power zorgt voor een uitgelaten feestsfeer en krijgt jong en oud aan het dansen en springen. Een echte Duitse party-knaller, met de beste oude én nieuwe wereldhits.

Dit vijfkoppige gezelschap kenmerkt zich door de meerstemmige zang en een formidabele podiumpresentatie. Allgäu Power verzorgt voor jullie een muzikale feestreis rond de wereld, startend in Duitsland met echte Allgäu Power-muziek. Als de stemming er lekker in zit, vertrek je voor muzikale trip langs onder andere Mallorca, Amerika en Engeland. Van Dirty Dancing tot The Rolling Stones, van Robbie Williams tot Queen. Van de hemel tot de hel, en terug tot grote feesthoogte!

Allgäu Power landt muzikaal weer in Duitsland en zal de tent dampend achterlaten met de beste Duitse partyhits en alpenrock.

Allgau Power boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Allgau Power zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Allgau Power wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Allgau Power. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Allgau Power te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.