Alpenparty boeken?

  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: m-set
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Alpenparty

Alpenparty, zo heet de splinternieuwe Spitzenband uit het grensgebied. Deze band uit de omgeving van het Duitse Nettetal (vlakbij de Nederlandse grens), neemt u tijdens hun optreden mee naar de toppen van het Alpen berglandschap en zal u het gevoel  geven alsof u zelf vanaf de hohe Spitze in de Almwiese rutscht.

10 enthousiaste en semiprofessionele muzikanten maken er met u samen één groot Alpenspektakel van! Vanaf de eerste Oostenrijkse en Duitse klanken zal superband Alpenparty u tijdens het  Oktoberfest met hun Stimmungsmusik meenemen met de allertofste nummers uit de Duitse charts; Duitse schlagers, Duitse disco, Ballermanhits, enfin, U bent alleen nog maar in staat om luidkeels mee te brullen en die Klänge te lessen met heel veel pullen Oktoberfestbier! De band wordt ondersteund met een professionele licht- en geluidsinstallatie. U bent  bij deze gewaarschuwd voor sehr viel Alpenparty plezier!

Alpenparty boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alpenparty zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alpenparty wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alpenparty. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alpenparty te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.