Alpentrio Tirol boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Alpentrio Tirol

Een van de meest succesvolle muziekgroepen uit Oostenrijk. In 1983 door Georg Astenwald als trio opgericht en vanaf de ´90 jaren ook met een vierde bandlid, hoewel de naam ongewijzigd bleef. In 1985 volgde de 1e gouden plaat en er zouden er nog velen volgen.

In 1990 behaalde de groep de 2e plaats tijdens de pretentieuze Grand Prix der Volksmusik met het nummer Dort drob´n auf dem Berg steht a Kircherl. Naast volksstümlische muziek, maken ze ook heerlijk in het gehoor liggende volksstümlische Schlagers. Velen malen hebben zij in de hitparades gestaan en regelmatig is het Alpentrio Tirol te gast bij grote Duitse en Oostenrijkse televisieshows.

De afgelopen jaren hebben zij al meer dan 35 albums uitgebracht en diverse DVD´s. In juli 2006 stond de groep met 'DIE FAMILIE GEHT ÜBER ALLES ' afkomstig van hun nieuwste CD 'Tanz mit mir' in Luxemburg op de 1e plaats.

Alpentrio Tirol boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Alpentrio Tirol zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Alpentrio Tirol wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Alpentrio Tirol. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alpentrio Tirol te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.