Andre Hazes Jr. boeken?

Andre Hazes boeken voor een optreden bij Twilight Entertainment
Foto:William Rutten
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 7.950,- excl. BTW

Biografie Andre Hazes Jr.

André Hazes (21 januari 1994) is een Nederlandse zanger en de zoon van volkszanger André Hazes sr. Voor het televisieprogramma "In duet met Hazes" zong Dré Hazes het lied "Bedankt mijn vriend" van zijn in 2004 overleden vader in. Het lied was oorspronkelijk geschreven in 1988. Het duet tussen vader en zoon kwam in oktober 2007 op nummer één in de Nederlandse Top 40.

Hazes junior is een broer van zangeres Roxeanne Hazes. Zijn moeder is Rachel Hazes. Hij hield tijdens de begrafenis van zijn vader in de Amsterdam ArenA een emotionele toespraak. Nu is hij in de voetsporen getreden van zijn vader.

Ook deed Andre Hazes Jr. mee aan de kinderversie van sterren dansen op het ijs bij sbs, namelijk kinderen dansen op 't het ijs voor het goede doel.

In September 2014 doet Andre Hazes Junior mee aan het populaire AVROTROS tv programma "De Beste Zangers van Nederland", zijn optreden maakte een stroom los aan positieve reacties. Zal 2014 het jaar worden van de doorbraak van Andre Hazes Jr. ?

Andre Hazes Jr. boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Andre Hazes Jr. zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Andre Hazes Jr. wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Andre Hazes Jr.. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Andre Hazes Jr. te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.