Andreas Gabalier Imitator boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.750,- excl. BTW
  • Opmerking: Excl. hotelkosten

Biografie Andreas Gabalier Imitator

Al vanaf zijn twaalfde jaar staat Kevin op het podium en was hij al snel geliefd bij het publiek. Hierdoor geïnspireerd, is hij tijdens zijn studietijd zanglessen gaan volgen en leerde hij tevens accordeon spelen. Tijdens een vakantie aan de Oostzee trad hij op samen met een paar vrienden en zong hij spontaan het nummer  ‘I sing A Liad für di’  waarop het publiek zeer enthousiast reageerde. Zo ontstond het idee om op te gaan treden als Andreas Gabalier Double.

Kevin maakte zich onder begeleiding van een vocal trainer het Steirische Oostenrijkse dialect eigen en ontwierp hij een eigen speciale Andreas Gablier Double show. De visuele en vocale gelijkenis met zijn idool vielen niet meer te ontkennen en zo werd dit avontuur het begin van een grote carrière. Kevin staat namelijk sinds hij dit project begon, wekelijks op alle grote podia in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Luxemburg en Nederland.

Andreas Gabalier Imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Andreas Gabalier Imitator zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Andreas Gabalier Imitator wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Andreas Gabalier Imitator. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Andreas Gabalier Imitator te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.