Andy van der Meijde boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Motivatiespeeches, voetbalclinics, meet & greet. Ook samen te boeken met Melisa

Biografie Andy van der Meijde

De naam Andy van der Meijde kennen we uiteraard in eerste instantie uit de voetbalwereld. Hij debuteerde bij Ajax waarna hij zijn carrière voortzette bij onder andere Internazionale en Everton. Ook kwam hij uit voor het Nederlands Elftal. In november 2012 beschreef hij zijn carrière in de biografie “Geen Genade”. Het boek werd meer dan 100.000 keer verkocht en was hiermee een echte bestseller.

Tegenwoordig kennen we Andy van der Meijde ook van de realitysoap Andy & Melisa. In de realitysoap is het veelzijdige leven van dit stel te zien. Een hoogtepunt in deze soap was het opnemen van de WK-hit “Wij zijn de kampioenen”.

Andy van der Meijde boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Andy van der Meijde zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Andy van der Meijde wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Andy van der Meijde. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Andy van der Meijde te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.