Angela Groothuizen boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 4.250,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.

Biografie Angela Groothuizen

Vanaf haar veertiende jaar staat Angela Groothuizen al als professioneel zangeres op de bühne. En met succes. In de periode voor de Dolly Dots wist ze al menige feestzaal te betoveren. In 1979 brak Angela, toen 20 jaar oud, door met de Dolly Dots, tot vandaag nog steeds de populairste Nederlandse meidengroep aller tijden. De Dolly Dots scoorden maar liefst 30 hits in binnen- en buitenland, waarvan velen nog dagelijks te horen zijn op de radio.

Nadat de Dolly Dots er in 1988 mee ophielden, maakte Angela met Angela & the Rude 2 succesvolle albums en toerde ze  5 jaar lang door het land. Ze scoorde hits met: o.a. Pressure, Young Souls en Up/down. Tegelijkertijd speelde ze, als opvolgster van Karin Bloemen en Adelheid Roosen, met de befaamde theatergroep Purper in de Nederlandse theaters. 

De laatste 15 jaar is Angela vooral bekend geworden als  presentatrice van  zeer succesvolle programma’s zoals  o.a.: de Uitdaging en Wie is de Mol en  is ze met regelmaat te zien in de theaters, o.a. met Karin Bloemen en het Theatergezelschap J.A.M.  (met Berget Lewis en Julya Lo’ko).

Maar Angela wil toch vooral ook doen waar ze heel goed in is: zingen. Daarom heeft ze nu een spetterende rock & roll show ontwikkeld waarin zij, bijgestaan door 2 jonge zangeressen/danseressen, het betere rockclassic repertoire brengt dat iedereen kent. Op verzoek maakt Angela een speciale tekst op een bestaand lied.

Angela is door haar jarenlange ervaring met TV en evenementen een zeer all round presentatrice, gastvrouw en interviewer. Zij is beschikbaar voor de presentatie van feestavonden, congressen, ronde tafel gesprekken enz. Ook interviews met het publiek is Angela op het lijf geschreven.

Angela Groothuizen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Angela Groothuizen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Angela Groothuizen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Angela Groothuizen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Angela Groothuizen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.