AnnaGrace boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 1.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Hit: Let`s the Feelings Go

Biografie AnnaGrace

Na talloze wereldsuccessen met Ian Van Dahl, onthult leading lady Annemie Coenen vandaag haar ware ik. Als Annagrace wurmt ze zich uit de danspakjes van voorheen en is ze vastberaden een eigen koers te varen.

"Als kind al was ik gefascineerd door het Engelse woord ‘Grace'", aldus de Limburgse. "Samengevoegd met mijn voornaam voelt deze nieuwe naam aan als een nieuwe huid."


En bij een nieuwe huid hoort natuurlijk ook een nieuw geluid. "Het is niet zo dat ik de dance volledig afzweer," vertelt Annagrace. "Bij Ian Van Dahl schreef en componeerde ik ook al een groot aantal songs en die liggen me nog nauw aan het hart. Als Annagrace echter, wil ik het genre verruimen. Dance met de vinger op de pols van het huidige clubgebeuren, zeg maar."


Een nieuwe naam, een nieuw geluid en een nieuwe platenfirma: met massa's ervaring uit het verleden en haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, lijkt Annagrace dus helemaal klaar voor een nieuw avontuur. "Het wordt spannend en daar kijk ik naar uit. Vooral omdat ik mezelf als Annagrace veel meer zal moeten blootgeven. Ian Van Dahl was een project. Nu gaat het om mij. Al schrikt me dat niet af."

Angst hoeft Annagrace zeker niet te hebben, want de fanbase die ze met Ian Van Dahl opbouwde, blijft haar volop steunen. "Nog bijna dagelijks vragen mensen me via het internet hoe het met me gaat. Echt een fantastisch gevoel.

Wie is Annagrace? Annagrace werd op 14 juli 1978 als Annemie Anna Francine Coenen geboren in Herk-de-Stad, België. Tijdens een reis naar Ibiza ontdekte ze de dance-scène en bij thuiskomst zong ze meteen haar eerste demo in. In 2001 stapte ze op het podium als zangeres in het project Ian Van Dahl. Samen met producer zoals o.a. Peter Luts schreef, componeerde en zong ze flink wat songs op de albums ‘Ace’ en ‘Lost And Found’. Deze albums gaan samen met de wereldhit ‘Castles in the sky’ en singles als ‘Try’, ‘Reason’, ‘Will I?’ en ‘Inspiration’ een flinke vier miljoen keer over de toonbank. Als Annagrace debuteert ze met ‘You make me feel’. Haar debuutalbum wordt tegen de jaarwisseling verwacht.

AnnaGrace boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over AnnaGrace zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over AnnaGrace wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van AnnaGrace. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over AnnaGrace te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.