Annemarie Bruning boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Annemarie Bruning

Annemarie Bruning is op 26 juli 1986 geboren in Wageningen. In Oosterbeek brengt ze haar jeugd door samen met haar ouders en jongere broertje.Wanneer Annemarie van de Havo komt wil ze graag de mediawereld in, ze besluit wat cursussen presentatie, mode en visagie te gaan doen. Na deze cursussen besluit ze toch een HBO opleiding te gaan doen. De opleiding HBO Bedrijfskunde (Marketing Management) heeft ze in 2010 afgerond. Toch bleef dat ” Televisie-wereldje” haar steeds boeien.

In 2010 heeft Annemarie Bruning  toen de cursussen Presentatie 1 en 2 aan de Open Studio gevolgd. Daarnaast is ze bij RTV Arnhem aan de slag gegaan als presentatrice. Ze heeft een pilot voor het kinderprogramma ” Wie Wat Waar” gepresenteerd en straatinterviews gedaan voor het programma ” Wat denkt de Arnhemmer?” . Tevens presenteerde ze diverse bedrijffilmpjes voor o.a. De Belfabriek, acteerde ze in een commercial van Woonboulevard Nijmegen (TV-Gelderland), ook presenteerde ze een aantal ballroom-theater avonden en een benefietconcert.


Annemarie heeft ook modellenwerk gedaan voor Lukkiencasting in opdracht van BCC, Canon, Philips, Swiss Sense, Zenz wonen, Vander Meer wonen, enzovoorts. Momenteel werkt ze naast het presentatie, voice-over en modellenwerk ook als marketing- en communicatiemedewerkster.

Annemarie Bruning boeken voor uw evenement is ook mogelijk, informeer vrijblijvend.

Annemarie Bruning boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Annemarie Bruning zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Annemarie Bruning wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Annemarie Bruning. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Annemarie Bruning te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.