Annemieke Schollaardt boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Beste Radiovrouw 2009

Biografie Annemieke Schollaardt

Annemieke Schollaardt is de vrouwelijke stem van 3FM. In de nachtelijke uren is zij te horen op het radiostation en daarnaast werkt zij als producer voor Radio 2 en 3FM bij de TROS. Sinds augustus presenteert Annemieke voor 3FM en de Wereldomroep een programma voor Uruzgan, Uruzgan FM.

De avontuurlijke Annemieke heeft een aantal jaren gewoond en gewerkt op Curaçao. Via stemmen en rare typetjes in commercials en filmpjes komt ze terecht bij, het toen net beginnende, Dolfijn FM. Daarna stroomt Annemieke door naar een middagprogramma bij de zender Trosparadise. Ze verzorgt tevens de presentatie van de Curaçaose versies van Idols en Te Land Ter Zee en in de Lucht.

Radio maken zit Annemieke in het bloed. Al op jonge leeftijd is zij bezig maar haar hobby en passie. Haar eerste radioprogramma komt vanuit het ouderlijk huis, met twee platen op repeat en heel veel sportnieuws vanwege een sportofiele broer.

Annemieke Schollaardt boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Annemieke Schollaardt zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Annemieke Schollaardt wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Annemieke Schollaardt. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Annemieke Schollaardt te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.