Annet Nikamp boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Annet Nikamp

Rond 1998 is Annet Nikamp begonnen met op te treden als zangeres, een aantal jaren als leadzangeres in een top 100 band, maar ook als solozangeres. Sinds 2005 is het besluit genomen, in overleg met een platenmaatschappij, om solo verder te gaan in het Nederlandstalige circuit. Vanaf die tijd is haar carrière in een stroomversnelling geraakt. Een tijd van samenwerken met diverse bekende producers en collega artiesten brak aan, met als resultaat een aantal cd singles en een heus album met 13 Nederlandstalige nummers. Al deze nummers werden ook in radio en TV- land goed ontvangen en haar nummers kregen en krijgen nog steeds veel airplay.

Op dit moment is de Nijverdalse Annet Nikamp regelmatig te horen op de Nederlandse radiostations (RadioNL, de meeste regionale radio omroepen zoals bv RTV west, RTV oost, Radio Drenthe, radio Rijnmond, enz). Ook komen haar videoclips regelmatig langs bij TV Oranje, TROS Sterren.nl, RTV Oost, TV Limburg enz.

Dat Annet's “Smile Rock” nummers aanslaan bij het grote publiek, blijkt uit de waardering die ze kreeg met haar nummers. In 2008 stond ze met het nummer “Op reis naar het verlangen” hoog in de Nederlandstalige Top 100 aller tijden bij RadioNL. Ook haar volgende 2 nummers, “Stop de tijd!" en “Dokter dokter”, stonden opnieuw in 2009 in deze lijst genoteerd.

“Smile Rock”


Door het grote aanbod van zangers en zangeressen is het des te moeilijker om op te vallen met je nummers. Bijna iedereen brengt hetzelfde genre op het podium. Daarom heeft Annet in het najaar van 2008 besloten om verder te gaan met de zogenaamde “Smile Rock”. Het is een combinatie van een stevige rock muziek met daarbij een Nederlandstalige soms (komische) tekst. Hiermee hoopt ze zichzelf te kunnen onderscheiden van de andere collega. Iets wat direct met het 1e nummer van Annet in dit genre al goed lukte. Het beste bewijs gaf RadioNL. Het nummer “Op reis naar het verlangen”, een cover van Amy Winehouse, kwam hoog binnen op de playlist en werd zo’n 300 keer gedraaid binnen 3 maanden. Ook stond Annet met dit nummer 20 dagen achtereen in de dag Top 5 bij RadioNL.

De daarop volgende 2 cd singles werden door het Nederlandstalige geliefde publiek ook erg goed ontvangen. De videoclip van “Stop de tijd!”, een cover van Knock on wood, kwam als nummer 1 op de playlist van TV Oranje binnen. Wederom een bewijs dat men toe was aan eens iets nieuws binnen het Nederlandstalige genre. De vele positieve reacties op haar laatste single “Dokter dokter” gaven de bevestiging om met dit “stevige” werk door te gaan

Annet Nikamp boeken?

Wat kun je zoal verwachten tijdens optredens van Annet Nikamp?

- Stevige “Smile Rock” nummers met eigen Nederlandstalige of zelfs dialect teksten.
- Swingende blues met een in dialect gezongen tekst.
- Uptempo nummers van haar album  "Helemaal te gek!".
- Gevoelige ballads met uiteraard Nederlandstalige of dialecte teksten.
- Covers zoals bv "Mercy" van Duffy, "Hallelujah" van Lisa, "Jij bent zo" van Jeroen van de Boom en "Ik kan het niet alleen" van de Dijk. 

Uiteraard zal de playlist op de avond zelf worden samengesteld om zodoende een zo goed mogelijk repertoire af te stemmen op het aanwezige publiek.
 

Annet Nikamp boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Annet Nikamp zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Annet Nikamp wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Annet Nikamp. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Annet Nikamp te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.