Apres Skihut on Tour boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot 300 pers.
  • Prijs: € 2.910,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Apres Skihut on Tour

Met de Apres Skihut met On Tour ben je gegarandeerd van een ongekend feestelijk en afwisselend, 4 uur durend optreden met live entertainment.

De Apres Skihut Feestmakers maken net zoals in de bekende Apres Skihut in Rotterdam ook van jouw feestruimte een echte Apres Skihut!

Jouw feestruimte wordt allereerst, met behulp van een uitgebreid decor, een perfecte licht- en geluidsinstallatie  omgebouwd tot een gezellige Skihut. In jouw eigen Apres Skihut laat de dj het publiek compleet uit zijn dak gaan met absolute superhits.

Tussendoor warmt de Apres Skihut zanger de zaal op met feestelijke meezingers. Omdat iedereen meteen mee kan zingen, volgt er een waar sneeuwbaleffect! Voor je het weet staat iedereen mee te galmen en te hossen. Ideaal voor bedrijfsfeesten, want het ijs is snel gebroken.

Apres Skihut on Tour als het echt feest moet worden !

Apres Skihut on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Apres Skihut on Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Apres Skihut on Tour wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Apres Skihut on Tour. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Apres Skihut on Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.