Apres Skihut on Tour boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: incl. tot 700 pers.
  • Prijs: € 2.910,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage/prijs, meerdere mogelijkheden

Biografie Apres Skihut on Tour

Met de Apres Skihut met On Tour ben je gegarandeerd van een ongekend feestelijk en afwisselend, 4 uur durend optreden met live entertainment. De Apres Skihut Feestmakers maken net zoals in de bekende Apres Skihut in Rotterdam ook van jouw feestruimte een echte Apres Skihut! Skihut on Tour is op allerlei manieren overal in Nederland en in België in te zetten. Als opwarmer of afsluiter van een braderie, een sportevenement of bedrijfsopening. Maar een Skihut on Tour is ook te boeken voor een verjaardagsfeest, jubileum of een wintersportreünie. De locatie is ons om het even. Overal waar elektriciteit is, bouwen wij feest.

Jouw feestruimte wordt allereerst, met behulp van een uitgebreid decor, een perfecte licht- en geluidsinstallatie  omgebouwd tot een gezellige Skihut. In jouw eigen Apres Skihut laat de dj het publiek compleet uit zijn dak gaan met absolute superhits.Tussendoor warmt de Apres Skihut zanger de zaal op met feestelijke meezingers. Omdat iedereen meteen mee kan zingen, volgt er een waar sneeuwbaleffect! Voor je het weet staat iedereen mee te galmen en te hossen. Ideaal voor bedrijfsfeesten, want het ijs is snel gebroken.Met een Skihut on Tour haal je de leukste feestkroeg van Nederland in ‘’huis’’.

Bij een Skihut on Tour zit het volgende inbegrepen:
1.    Feestdj van De Après Skihut
2.    Feestzanger van De Après Skihut
3.    Twee danseressen
4.    Licht en geluid tot 800 personen
5.    Decor
6.    Giveaways

Duur Skihut on Tour: 4 uur

Al 20 jaar de enige echte on Tour Show van De Apres Skihut uit Rotterdam, de meest succesvolle horeca gelegenheid van Nederland! De sfeer van de zaak wordt 1 op 1 door vertaald naar uw feest, natuurlijk met de originele deejays !

Apres Skihut on Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Apres Skihut on Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Apres Skihut on Tour wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Apres Skihut on Tour. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Apres Skihut on Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.