April en Dr. Rum boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie April en Dr. Rum

April is van Surinaams/Arubaanse afkomst, geboren en getogen in Nederland. Ze heeft 2 kindjes, ze is nog met de vader van haar kinderen, maar woont bij haar moeder. Zat ooit in Greengang en heeft in 2009 in X-factor gezeten met zus, wat niet goed ging en veel gedoe over haar heen kreeg. Hoopt op carriere in muziek want dat is enige waar ze goed in is. April haalt veel uit het geloof.

Rum is geboren op Sint Maarten en 5 jaar geleden naar Nederland gekomen. Hij studeert aan de opleiding Music Production en is een echte entertainer. Hij geeft af en toe (dans + stagepresence) workshops. Hij heeft een studio gebouwd in zijn appartement. Hij woont samen met zijn broer en neef. Zijn neef is sinds kort ook zijn manager. Hij haalt zijn ook positieve levensvisie uit het boek ‘The Secret’ en het geloof. Hij wil de jongens op St. Maarten graag inspireren.

April en Dr. Rum boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over April en Dr. Rum zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over April en Dr. Rum wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van April en Dr. Rum. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over April en Dr. Rum te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.