Aquadrums boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Aquadrums

Als het aankomt op het creëren van een spetterende opening of uplifter/intermission, zijn de Aquadrums een perfecte keus! Tenminste, als je niet bang bent om een beetje nat te worden! Aquadrums is een combinatie van drums en water, waarmee het publiek wordt meegenomen in een visueel en muzikaal spektakel. Terwijl een opzwepende mix van muziek over de speakers klinkt, vult &TONY tesamen met zijn Aquadrums deze aan met zijn spetterende drums.

Naast standaard shows, is het ook mogelijk dat shows op maat worden geschreven. In dit geval worden uw wensen meegenomen in het geheel. Aquadrums by &TONY versterkt hiermee uw boodschap!

Aquadrums boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aquadrums zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aquadrums wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aquadrums. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aquadrums te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.