Armoo boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Armoo

Armoo ook wel bekend als Nederlandstalige rapper en vlogger begon in 2016 achter de schermen aan zijn muzikale carrière. Hij ontving in de lente van 2016 een Afro Bro’s productie wat enkele maanden later is uitgegroeid tot de hit ‘Louis Vuitton’ die inmiddels een platina status heeft bereikt. Ook zijn opvolgende hit Laden in samenwerking met Justice Toch bereikte in een zeer korte periode een gouden status.

Verder zijn er nummers uitgebracht met o.a. Lijpe en KM van de rapformatie SFB. Momenteel is Armoo aan het werken aan zijn debuut EP genaamd Imago. Met nabij de 1 miljoen volgers verspreid over diverse social mediakanalen behoort Armoo tot de meest invloedrijke artiesten van Nederland.

Armoo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Armoo zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Armoo wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Armoo. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Armoo te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.