Astrid Joosten boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Astrid Joosten

Astrid Maria Bernadette Joosten wordt geboren in Beverwijk in een gezin met 3 kinderen. De familie had en heeft al generaties lang een transportbedrijf. Er is geen mannelijke Joosten zonder groot rijbewijs. Thuis krijgt ze alle ruimte van haar moderne ouders voor ontplooiing en studie. Ze is de eerste in de familie, die naar Amsterdam verhuist en gaat studeren: Spaanse taal- en letterkunde en massacommunicatie. Leren kost haar weinig inspanning; ze heeft altijd bijbaantjes.

Joosten spelt van jongs af aan de kranten. Ook teksten zijn voor haar belangrijk en ze vertaalt bij wijze van hobby albumteksten van Bob Dylan en Janis Joplin, haar jeugdidolen.
Verder geeft ze onder andere Spaanse les in een buurthuis en werkt als tolk voor een advocaat, en in de Bijlmerbajes.

Heeft 20 jaar ervaring als dagvoorzitter/discussieleider. Maakt zich snel de materie eigen. Vindt het aankondigen van sprekers niet al te boeiend, maar.interviewen des te leuker.

Brengt gegarandeerd interaktie met de zaal tot stand. Leidt graag uw inhoudelijke bijeenkomst. Maakt met plezier een mooie talkshow over de carriere van uw afscheidnemende direkteur.

Presenteert beslist NIET uw modeshow, opening, artiestenavond of galadiner.

Astrid Joosten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Astrid Joosten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Astrid Joosten wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Astrid Joosten. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Astrid Joosten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.