Aukje van Ginneken boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Aukje van Ginneken

Naast haar middelbare schoolopleiding volgde Aukje reeds op jonge leeftijd diverse zang-, dans- en acteerlessen op een theaterschool. Dankzij haar rol in de musical ‘Oliver Twist’, op 14-jarige leeftijd, werd zij ontdekt door een modellenbureau.

Ze werd meteen gevraagd voor een aantal commercials en bedrijfsfilms. Zo speelde zij in december ’96 in een informatief filmpje voor het Nederlands Zuivelburo, werkte ze mee aan een commercial voor Always en was er een fotosessie voor Canon.

Om haar talenten verder te ontwikkelen ging Aukje in ’97 naar de speciale musicalklas van de muziekschool in Breda. Na een bioscoopreclame voor de Nationale Bioscoopbon stond ze in februari ’99 in de finale van ‘Monte Carlo Soaptalent’. Dit leverde haar de vaste rol van Charlie op in ‘Goede Tijden Slechte Tijden’, een rol die zij tot op de dag van vandaag vol enthousisame vertolkt.

Aukje van Ginneken boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Aukje van Ginneken zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Aukje van Ginneken wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Aukje van Ginneken. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Aukje van Ginneken te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.