Ayoub (The Voice Kids) boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Winnaar Voice Kids 2014

Biografie Ayoub (The Voice Kids)

Nadat Ayoub Maach in seizoen 1 ook auditie heeft gedaan, wint hij twee jaar later The Voice Kids! Hij zingt al vanaf zijn 5e en hij kan ook nog drummen. Zanger worden is zijn ultieme droom. Maar hij is ook gek op bakken en koken: hij maakt graag taarten, cup cakes, lasagnes en ovenschotels. Whitney Houston en Celine Dion zijn grote muzikale voorbeelden van Ayoub.

Ayoub boeken voor een optreden?

In de finale zong Ayoub als eerste het nummer 'All of Me' van John Legend. Hij versloeg met publieksstemmen teamgenote Demi en zat zo bij de laatste drie, samen met Stephanie Habets (Team Angela) en Isabel Provoost (Team Nick & Simon). Als finale-nummer zong Ayoub 'For The First Time' van The Script.

Ayoub (The Voice Kids) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ayoub (The Voice Kids) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ayoub (The Voice Kids) wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ayoub (The Voice Kids). ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ayoub (The Voice Kids) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.