Babette van Veen boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: vanaf prijs

Biografie Babette van Veen

Babette van Veen verwierf bekendheid danzij haar rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ze speelde in diverse tv-series, films en theaterstukken. Net als haar vader Herman van Veen zingt Babette graag. Onder begeleiding van een bigband zingt ze jazzliedjes afkomstig uit de jaren ’40, waarmee ze de CD 'Winter' uitbrengt.

In augustus 2009 is haar nieuwste album 'Vertrouwelijk' uitgekomen. Hierop staan songs met Nederlandstalige swingjazz welke zeer herkenbare teksten bevatten. Babette vertelt: "Voor mij is het nostalgische bigbandgeluid het ideale decor voor de persoonlijke verhalen die ik in mijn liedjes wil vertellen. Want daar is het allemaal om begonnen: herkenbare liedjes over het hier en nu, die troost kunnen geven, die kunnen ontroeren, die angsten kunnen bezweren, maar die je bovenal een zonnig humeur bezorgen."

Babette van Veen brengt Nederlandstalige Jazz en wordt begeleidt door Tape, Piano, Combo of Big Band!

Babette van Veen boeken?

Babette van Veen is te boeken in diverse settings:

-   30 minuten Tape optreden
-   Incl. geluidset B (tot 1000 personen)
-   Babette van Veen (+ Pianist)

-   2 x 45 minuten Live optreden
-   Optreden met begeleiding van een pianist
-   Incl. geluidset B (tot 1000 personen)
-   Babette van Veen (Combo) Showfacts:

-  2 x 45 minuten Live optreden
-  Inclusief of exclusief licht en geluid
-  Babette van Veen (big band) Showfacts:

-  2 x 45 minuten Live optreden
-  Inclusief of exclusief licht en geluid

Babette van Veen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Babette van Veen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Babette van Veen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Babette van Veen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Babette van Veen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.