Baby Blue boeken?

Baby Blue boeken voor uw feest bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 4.995,- excl. BTW

Biografie Baby Blue

De zes jongens van Baby Blue nemen hun enthousiasme mee naar ieder optreden. Vanaf de eerste minuut wordt het publiek geboeid door het pakkende repertoire en staat de boel op z’n kop! Ongeacht het tijdstip. Ongeacht de locatie. Ongeacht het publiek. Keer op keer is het raak!

Baby Blue verovert in een razend tempo het live-circuit, van kroegen tot grote feesttenten, van supportshows voor de Dijk, BZB en De Golden Earring. De band zal komend seizoen te zien zijn op verschillende festivals zoals 7th Sunday, Zwarte Cross Vierdaagsefeesten Nijmegen en Dicky Woodstock Festival.

Baby Blue Boeken

De verfrissende blik van de jongens zorgt ervoor dat Baby Blue een aanstekelijke band is;  de brede en zeer toegankelijke muziekkeuze vliegt je in een hoog tempo om de oren en is voor alle leeftijden toegankelijk. Pop, Rock ’n Roll, Nederlandstalig en zelfs die ene foute zomerhit. Baby Blue speelt alles, zolang het maar voldoet aan de volgende voorwaarden: iedereen kent het, iedereen zingt het mee en iedereen zal erop dansen en springen!

Een optreden van Baby Blue is gegarandeerd een feest: Bijzijn is meemaken!

Baby Blue boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Baby Blue zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Baby Blue wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Baby Blue. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Baby Blue te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.