Bade boeken?

foto: Daniel Maissan
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Bade

Na The Sheer en Baskerville is Bart van Liemt klaar voor een nieuw avontuur. De energieke frontman uit Haarlem gaat verder met zijn solo project ‘Bade’, een sympathieke gangmaker die pop combineert met elektronische ritmes. De invloeden van zijn Britse helden blijven een onmisbare factor in zijn muziek.

Het afgelopen jaar heeft Bade nieuwe songs geschreven en wordt het tijd om deze vol overgave live te brengen. Hij werkt op dit moment samen met producer Sam Williams, in de Templesound Studios in Oxford, aan de opname van zijn eerste solo plaat. Deze wordt begin 2014 verwacht.

Bade boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bade zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bade wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bade. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bade te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.