BakkerLutz boeken?

Foto: Edu Calicher
  • Tijdsduur: 3 x 40 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Ook te boeken incl. geluid

Biografie BakkerLutz

Een echt Rotterdams duo, contrabas en gitaar, dat gezellig muziek maakt voor feesten en partijen.

Naast een ruim internationaal repertoire (van Abba via The Beatles, The Eagels, The Rolling Stones tot Tina Turner en Van Morrissen) kennen de heren ook het volledige Rotterdamse smartlappenrepertoire uit hun hoofd.  Dit alles gebracht met niet meer dan een akoestisch gitaar een contrabas en twee goed samenklinkende stemmen.

Het duo BakkerLutz eventueel aangevuld met een saxofonist is flexibel in te zetten en kan zowel tussen de gasten optreden als licht versterkt op een podium.

Martin Bakker begon zijn professionele muziekloopbaan bij Werktheater voorstelling Een Zwoele Zomeravond. Via Bands als Gruppo Sportivo, Jan Rot en Bombitas kwam hij bij Jango Edwards terecht waar hij kennis maakte met de combinatie Humor/Muziek/Theater. Na twee jaar intensief door Europa toeren, werd hij in 1991 door Robert-Jan Stips gevraagd om bij The Nits te komen spelen.

In 1994 ging het project Frits van start, een samenwerking tussen Nits en Freek de Jonge. In 1997 kwam de heimwee naar Muziektheater en begon de samenwerking met Het Groot niet te Vermijden. Daarmee trad hij bijna 10 jaar op in alle grote theaters in Nederland. Sinds 2013 is hij een samenwerkingsverband aangegaan met Joris Lutz onder de naam BakkerLutz.

Joris Lutz komt uit een echte acteursfamilie. Zijn TV debuut maakte hij in de comedy “Ha die Pa!” waar hij samen met zijn vader Luc Lutz speelde.

Daarnaast verzorgde hij vele kinderprogramma’s en schreef diverse kinderboeken. Het muzikantenleven begon voor Joris Lutz al heel vroeg. Hij speelde in diverse bandjes en toerde langs de Nederlandse pop podia. In 2005 deed Lutz mee aan de eerste editie van Dancing with the Stars.

Tegenwoordig is hij bassist bij de Haagse band Gruppo Sportivo.

In 2013 begon de samenwerking met Martin Bakker waarmee hij een theaterprogramma heeft ontwikkeld genaamd “Het is je Bloed”.

Naast theatervoorstellingen treden de heren veelvuldig op als duo tijdens feesten en partijen. Het duo BakkerLutz maakt van elk feest een FEEST!

Eventueel uit te breiden met een saxofonist.

BakkerLutz boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over BakkerLutz zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over BakkerLutz wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van BakkerLutz. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over BakkerLutz te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.