Ballonartiest Pieter Ballon boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ballonartiest Pieter Ballon

Pieter Ballon is één van de beste ballonartiesten van Europa! Waar anderen zich beperken tot de bekende hondjes en zwaarden gaat ballonartiest Pieter verder. Van taarten tot palmbomen, van vliegtuigen tot levensgrote pakken; u kunt het zo gek niet bedenken of ballonartiest Pieter Ballon kan het maken. Pieter vouwt overigens niet alleen ballonnen; af en toe verrast hij de kinderen (en ouders!) met de meest bijzondere goocheltrucs.

Europees kampioen Ballonartiest
Pieter mag zichzelf "beste ballonartiest van Europa" noemen, nadat hij in 2008 het Europees kampioenschap voor ballonartiesten heeft gewonnen. Daarnaast is hij is gewoon leuk... Een aanrader voor iedere evenement dus!

Ballonartiest Pieter Ballon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ballonartiest Pieter Ballon zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ballonartiest Pieter Ballon wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ballonartiest Pieter Ballon. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ballonartiest Pieter Ballon te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.