Ballonnenclown Babsie boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ballonnenclown Babsie

Clown Babsie is de ballonnenclown met de vrolijkste babbel van heel de wereld! Ze loopt tussen het publiek door terwijl ze de meest prachtige balloncreaties maakt. Een olifant, een regenboogvis, een aapje op een motor, een hertje of een helikopter. Ze is erg trots dat ze veel figuurtjes kan maken, ze kan er wel 64! Ze is de slimste clown van Nederland en weet alles over dieren, ze weet zelfs dat een konijn geen knaagdier is!

Ballonnenclown met goocheltrucs
Ook wil ze wel eens een goocheltrucje “oefenen”. Dan moeten de kinderen haar waarschijnlijk wel een beetje helpen. Een jumpwedstrijd vindt Babsie ook helemaal te gek! Met haar mega-clownsschoenen kan ze dat namelijk niet zo goed. Ze heeft zelfs een ballonnentafel waar alle muziek in zit! Met clown Babsie is het altijd feest! Een interactieve ballonnenact voor kinderen van 3 tot 101 jaar.

Ballonnenclown Babsie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ballonnenclown Babsie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ballonnenclown Babsie wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ballonnenclown Babsie. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ballonnenclown Babsie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.