Bamboo Bill boeken?

  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Bamboo Bill

Mijn naam is Bamboo Bill en ik ben avonturier. Vaak vragen kinderen aan mij: 'Wat doet een avonturier dan precies?' Nou, dat is heel eenvoudig. Ik reis de heeeeele wereld rond en ontmoet daar heel veel mensen en dieren, en ik kom op de allerleukste plekjes. Soms zit ik hoog op een berg of diep in de jungle, maar ik ben ook in de woestijn geweest en zelfs in het regenwoud. Soms hoef je helemaal niet zo ver te gaan hoor! Want heel veel avonturen kun je ook thuis of in je eigen buurt beleven.

Nu ga ik op avontuur door de dierentuin. Ik woon samen met mijn vrienden midden in Ouwehands Dierenpark Rhenen. Overdag voeren we de dieren, spelen samen met de kinderen die op bezoek komen en 's avonds genieten we van alle dierengeluiden en de prachtige natuur. Wat ik zelf graag ook doe is liedjes schrijven en liedjes zingen. Ik heb ook een CD gemaakt, die is nu te koop in o.a. de webshop en de Zooshop van Ouwehands Dierenpark. Je kunt lekker meezingen met de liedjes. En je weet het: het avontuur is dichterbij dan je denkt!

Kijk maar eens goed om je heen, want je kunt overal een avontuur meemaken!

Bamboo Bill boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Bamboo Bill zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Bamboo Bill wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Bamboo Bill. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Bamboo Bill te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.