Barend van Deelen boeken?

  • Tijdsduur: 90 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 1.150,- excl. BTW
  • Opmerking: Radio 538 / 90`s en hits van nu

Biografie Barend van Deelen

Barend van Deelen is geboren in de tijd dat Nederland het ene na het andere hoogtepunt beleeft… We hebben het over de zomer waarin Nederland Europees Kampioen voetbal wordt. Na een zware bevalling komt op 19 juni 1988 in het ziekenhuis te Amersfoort Barend van Deelen onafgebroken huilend op aarde. Dat huilen gaat nog even verder, als blijkt dat zijn huis niet in Amersfoort zelf staat, maar in de Betuwe. Scherpenzeel om precies te zijn. Op de kleuterschool wordt al snel de volgende conclusie getrokken: Barend kan niet zo heel veel, het enige waar hij een ruime voldoende voor haalt is… praten.

Eerste stappen in het radiolandschap

Na het doorlopen van talloze scholen raakt Barend in 2006 besmet met een virus dat naast de ‘oranjekoorts’ het enige positieve virus op deze aarde is. Het radiovirus. Dit virus zorgt ervoor dat Barend zich meldt bij de selectiedagen van de Veronica Radioschool. En hij wordt nog aangenomen ook! Tijdens deze periode loopt Barend stage bij Decibel Amsterdam. Dat bevalt van beide kanten goed, want al snel krijgt Barend een contract en een dagelijks programma. Inmiddels heeft Barend radio-ervaring opgedaan in zowel de ochtend, de middag als de avond.

Barend op 3FM

Je hoort Barend Van Deelen van maandag t/m donderdag tussen 24.00 en 02.00 uur. Voor iedereen die nog niet kan of wil slapen is Barend de perfecte persoon om de dag mee af te sluiten. , Tevens op Zaterdag presenteert hij de Mega Top 50 tussen 14.00 en 16.00 uur en iedere zondag heeft ie z’n eigen show “BAREND” tussen 14.00 en 16.00 uur ! Barend van Deelen is te boeken als 3FM DJ in uw feesttent, dancing of op uw feest. Hij draait commerciële muziek, 90’s en feesthits !

Barend van Deelen boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Barend van Deelen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Barend van Deelen wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Barend van Deelen. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Barend van Deelen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.