Belinda en Jose boeken?

  • Tijdsduur: 1 x 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Belinda en Jose

Belinda en Jose zijn begonnen in 2011 met hun eerste single “Bubbelbad” dit nummer werd opgemerkt door SBS6 en werden daardoor geplaatst in het programma de 25…. Als meest spraakmakende internetartiesten. En later nog een keer als de leukste internetsterren.

Ondertussen hebben ze meerdere singles uitgebracht, zoals : nieuwe sokken, maak me gek gooi je haar los en viva Olé.

Afgelopen seizoen hebben ze 10x  in de mooiste theaters van Nederland mogen staan tijdens de Theatershow van Danny de Munk en Henk Poort “jeugdherinneringen”

Het is altijd een kleurrijk feestje met dit Brabants Duo, veel interactie met het publiek, leuke aanstekelijke liedjes en veel gekkigheid.

Belinda en Jose boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Belinda en Jose zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Belinda en Jose wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Belinda en Jose. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Belinda en Jose te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.