Belinda Kinnaer boeken?

  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 995,- excl. BTW

Biografie Belinda Kinnaer

De stem van Belinda Kinnaer leent zich voor een uiteenlopend repertoire. Samen met een team en producer Edwin van Hoevelaak werkte de zangeres aan haar debuut single "If tomorrow never comes”. Door haar veelzijdige stem was de keuze niet moeilijk om voor een cover zoals deze te gaan. Velen kennen het origineel van Garth Brooks. Belinda heeft haar versie van het nummer opgenomen in de Rooftop Studios te Holten. Frank Swenne en Maurice Visser zorgden voor een schitterende videoclip welke is opgenomen in Montferland.

“Dit is het moment” is de titel van haar tweede single, waarmee de zangeres de weg inslaat van het Nederlandse lied. De toon is hiermee gezet voor het toekomstig repertoire dat we van Belinda kunnen verwachten; eigenzinnig Nederlands met pop invloeden en diepgang. Op 21 augustus 2015 lanceerde Belinda haar derde single, "Zeven Oceanen", tijdens de RadioNL Zomertoer in Zwolle. Het van origine Zuid-Afrikaanse nummer, geschreven door Rudi Claase, wordt bijzonder goed ontvangen.

Belinda begon haar professionele muzikale carriere in het coverbandcircuit. In de jaren 90 was de de leadzangeres van diverse bands, waarmee ze nagenoeg in elke dancing, feesttent en horecagelegenheid in Nederland het podium heeft betreden. Vanaf 1995 tot begin 2015 zong Belinda in de band Commercial Break, welke zich in het oosten van het land jarenlang tot een van de populairste bands op kermissen, feesten en evenementen mocht rekenen. Na meer dan 20 jaar besluiten de bandleden dat het tijd wordt voor nieuwe uitdagingen. Belinda begint aan haar solo carriere.

Belinda Kinnaer boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Belinda Kinnaer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Belinda Kinnaer wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Belinda Kinnaer. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Belinda Kinnaer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.