Ben Saunders boeken?

Foto: Laura Oldenbroek
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ben Saunders

Wilt u Ben Saunders boeken? U haalt een veelzijdige artiest in huis, die de meesten van ons veel minder goed kennen dan ze denken. U zag de tattoo-artist winnen in The Voice of Holland, maar wist u dat hij ontzettend veel op heet met soul? Hij zong geweldig in de battles en liet in de liveshows zien dat hij een echte artiest is, maar op zijn eerste album sloeg hij een totaal andere weg in. U kunt Ben Saunders boeken vanwege zijn geweldige podiumprestaties, maar als liefhebber van soul valt er veel meer te genieten.

Soulplaat van Ben Saunders

Wilt u Ben Saunders inhuren? Luister dan vooral eens goed naar zijn soulplaat. Dit is naar eigen zeggen de muziek en stijl die echt bij hem past. Hij zingt vanuit het diepste van zichzelf, de muziek die de grootste invloeden op hem geeft gehad. Met name Luther Vandross is voor hem een echte geld, net als dat Babyface en Stevie Wonder dat zijn. Zij hebben de soul, die Ben Saunders maakt tot wie hij is.

Opname van zijn album

Ben Saunders dook samen met Holger Schwedt de studio in, die eerder samenwerkte met bijvoorbeeld Anouk, Di-Rect en Blof. De nummers op zijn eerste soulplaat zijn afkomstig van Eric van Tijn en Jochem Fluitsma, maar ook van Daniel Merriweather en de rest van de wereld. Hij schreef er niet aan mee, maar heeft ze wel eigen weten te maken. Voor You Thought You Knew Me By Know werkte Ben Saunders samen met een aantal internationale artiesten. Het was de pianist van Ben l’Oncle Soul die meedeed, net als de bassist van wijlen Amy Winehouse en de drummer van Eric Clapton.

Ben Saunders inhuren voor totaal ander geluid

U kunt Ben Saunders inhuren voor zijn soulmuziek, dat heel anders is dan de hits die hij speelde tijdens The Voice of Holland. Hij heeft de verschillende muzikanten gevraagd hun oudste instrumenten uit de kast te halen. Ben werkt het liefst zo min mogelijk met digitale mogelijkheden en gaat juist met de echte instrumenten aan de slag.

Jeugd van Ben Saunders

We kennen Ben Saunders pas een tijdje, al is hij al sinds hij 6 of 7 jaar was bezig met muziek. Hij gebruikte de karaokemachine van zijn vader als zijn ouders van huis waren. Hij deed dit stiekem, totdat zijn ouders een keer onverwacht binnen kwamen lopen en de hele buurt kwam kijken. Hij speelde onder andere nummers van Elvis, om vervolgens samen met zijn broers Dean en Jamie mee te gaan doen aan de talentenjachten.

TVOH

Het is vooral The Voice of Holland geweest dat heeft bijgedragen aan zijn plotselinge doorbraak. Na een vakantie op Tenerife bleken zijn ouders hem in te hebben geschreven. Vervolgens heeft hij een jaar lang door heel het land kunnen toeren. Tegenwoordig kunt u Ben Saunders inhuren voor een groot aantal verschillende songs en evenementen. Hij heeft zijn eigen tattooshop over kunnen doen aan zijn vader, nu hij zelf fulltime muzikant is. Hij is wat drukker dan voorheen, maar hij vindt het heerlijk als anderen hem inhuren voor zijn muziek.

Prijs Ben Saunders

Bent u benieuwd naar de prijs van Ben Saunders, omdat u hem graag wilt inhuren voor uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we u meer kunnen vertellen over de kosten en mogelijkheden van deze veelzijdige artiest!

Ben Saunders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ben Saunders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ben Saunders wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ben Saunders. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ben Saunders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.