Ben the banjoman boeken?

  • Tijdsduur: 240 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag

Biografie Ben the banjoman

Ben the Banjoman trekt op zijn paard door het land, al zingend en spelend op zijn banjo. Maar wist u ook dat Ben the Banjoman in de maand december in de huid van muzikale kerstman kruipt?

Dan zet Ben the Banjoman zijn paard op stal en springt op zijn rendier om het publiek te trakteren op sfeervolle kerstmuziek. Al rijdend op zijn rendier begeeft hij zich tussen het publiek, of het nu is op een kerstmarkt, winkelcentrum of wat voor gelegenheid dan ook.

Zijn banjospel wordt ondersteund door begeleiding via de ingebouwde geluidsapparatuur, zodat Ben the Banjoman in zijn ééntje een perfecte (kerst)sound weet te creëren. Of het nu gaat om een binnen- of buitenevenement.

Ben the banjoman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Ben the banjoman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Ben the banjoman wordt de grootste aandacht besteed. ArtiestBoeken.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Ben the banjoman. ArtiestBoeken.nl behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Ben the banjoman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.